11:00

IBK Lockerud Mariestad F09/10

Referat

Referat: Fristads GoIF F08-09 - IBK Lockerud Mariestad F0...

Förlust i andra seriematchen mot Fristad borta med 6-2 men Vill nog påstå att matchen var jämnare än siffrorna.

Första Perioden: Vår klart bästa period för dagen, vi har chans efter chans men våra skott är 20-30 cm utanför mest hela tiden. Vi vill nog också påstå att en boll är över linjen men som domaren inte ser. Det tar nog 7-8 min innan Fristad har sin första målchans. Vi hittar lägena men inte målet så 0-0 efter första perioden.

Andra Perioden: Det står klart att Fristad kommer att slå långa bollar mot oss nu för att rubba oss. Det blir också fördel för dom i och med detta, vi stressar lite och då kommer misstagen efter 4.27 så har Fristad gjort 3-0 och det är uppförsbacke. Men vi repar oss och tar tag i spelet igen och gör 2 mål och vi är på gång igen men sedan tappar vi bollen på mittplan och åker på en kontring som dom gör 4-2 på tid 18.50. Det är ju det här dom vi älskar med den här sporten hade dragningen lyckats där då hade vi fått ett dunderläge att göra 3-3 istället...

Tredje perioden: Nu är det bara framåt som gäller, men det är som förgjort denna dag. Fristad får en bra start och gör 5-2 i början av perioden. MEN det LAGET ger aldrig upp vi tror på det ända till slutet men idag har vi inte riktigt orken att vända MEN vi ska vara nöjda för så mkt som vi skapade bara skruva in siktet lite